Aceasta pagina reprezinta suportul informativ pentru toti cei care au beneficiat de oferta realizata impreuna cu site-ul de reduceri Kuponiada.

Pentru a efectua o COMANDA va rugam sa parcurgeti urmatoarele etape:
  • Creati un cont pe site-ul www.lipicios.ro, accesand butonul "Inregistrare" din banda de sus a paginii.
  • Adaugati in cosul de cumparaturi produsele dorite(puteti adauga oricate produse) , selectand caracteristicile preferate. Apasati butonul "Trimite comanda". 
  • La rubrica "Finalizeaza comanda" precizati modalitatea de plata si completati la "Comentarii comanda" codul voucherului primit de la Kuponiada. Atentie: se poate folosi un singur voucher de comanda, respectiv de persoana. Voucherele nu se cumuleaza in cadrul aceleiasi livrari.
  • In cazul in care comanda dumneavoastra contine mai multe produse, reducerea de 50% se va aplica pretului intreg al stickerului cu valoarea cea mai mare.
LIVRAREA se va efectua exclusiv prin intermediul serviciului de curierat rapid prestat de "Urgent Curier", astfel:
  • Pentru comenzile care au un ramburs de plata de minim 150 lei,  livrarea va fi gratuita.
  • Pentru comenzile cu un ramburs mai mic de 150 lei, taxa de livrare este 15 lei.

Rambursul reprezinta suma de plata dupa aplicarea reducerii de 50%.

ATENTIE! Dupa efectuarea comenzii veti primi un e-mail automat de confirmare, in care sunt mentionate produsele comandate si totalul de plata, fara insa a avea aplicata reducerea de care beneficiati prin intermediul ofertei. Astfel, va rugam sa asteptati un e-mail din partea noastra in care va vom specifica exact valoarea totala pentru comanda dumneavoastra.

Momentan nu avem un magazin de prezentare, iar stickerele nu se pot ridica personal, livrarea realizandu-se prin curier.
 
In cazul in care este necesara discutarea unor detalii suplimentare, un reprezentat Lipicios.ro va va contacta in timp util.
Daca doriti sa va informam cu privire la reduceri, promotii, noutati ale magazinului Lipicios.ro, nu ezitati sa va inscrieti adresa de email in categoria "Newsletter" prezenta in partea stanga a paginii, pentru a primi vesti de la noi!
Pentru orice intrebari sau nelamuriri, va stam la dispozitie prin intermediul paginii de contact din cadrul site-ului, sau telefonic la numarul 0726.985.951.
Mai jos aveti cateva dintre cele mai apreciate modele de stickere decorative! Spor la decorat!