Instructiuni de aplicare a stickerelor pentru pereti. 

  • Stickerele decorative contin trei straturi: suportul de hartie, modelul colorat si o folie transparenta pentru transfer.
  • Inainte de aplicare curata de praf portiunea de perete pe care vei aplica stickerul. Suprafata trebuie sa fie curata si neteda.
  • In cazul iîn care peretii sunt proaspat vopsiti va recomandam sa asteptati 2-3 saptamani pana sa aplicati stickerul. Peretele trebuie sa fie foarte bine uscat.
  • Tineti minte ca stickerul nu este reutilizabil si aplicati-l cu grija.
  • Pentru aplicare este posibil sa ai nevoie de o foarfeca, banda adeziva, un card de plastic.

Pasul 1:

Aseaza stickerul pe o suprafata plana. Utilizeaza un card de plastic pentru a presa pe fata si pe spatele cartonat al stickerului, astfel incat acesta sa se lipeasca bine de folia transparenta.

Pasul 2:

Stabileste unde vrei sa pozitionezi stickerul si, cu ajutorul unei benzi adezive, pozitioneaza-l pe perete. 

Pasul 3:

Indeparteaza suportul de hartie (plasa alba) si asigura-te ca stickerul ramane lipit in intregime pe folia transparenta. Daca elemente ale stickerului nu se lipesc de folia transparenta, intinde intregul sticker cu fata in jos si preseaza insistent spatele stickerului. Apoi incearca din nou indepartarea suportului alb.

Pasul 4: 

                              

Preseaza cu o racleta pe suprafata stickerului, actionand din centru catre margini - pentru a elimina bulele de aer aparute. 

Pasul 5:

                                      

Dupa ce te-ai aigurat ca stickerul a ramas lipit de perete, indeparteaza cu grija folia de transfer (dupa 5-10 minute). Daca elemente ce formeaza stickerul raman lipite de folia transparenta, preseaza insistent suprafata foliei si incearca din nou indepartearea acesteia.

Doar urmeaza etapele descrise mai sus si te poti bucura de un nou decor in cateva minute! Enjoy!