Idei
decorative pentru casa ta!

 

Doresti o schimbare care sa iti puna in valoare personalitatea in spatiul interior?

Metoda este foarte simpla, creativa si .. usor de aplicat! Stickerele decorative! 

Realizate dintr-un material autocolant, decupat astfel incat sa infatiseze imagini decorative realizate intr-o multitudine de forme si dimensiuni, stickerele Lipicios.ro prezinta o serie de avantaje ce le recomanda in competitia cu celelalte elemente decorative. Asigurand confortul interior oferit de atmosfera unui decor potrivit personalitatii tale, stickerele decorative reinventeaza spatiul interior, imprimand acestuia dinamismul stilului tau.
De asemenea, flexibilitatea stickerelor este justificata si de multitudinea de suprafete pe care pot fi aplicate (perete, sticla, lemn, oglinda, geam, etc.) participand astfel la realizarea unor camere tematice, pentru copii, la redecorarea camerelor pentru adolescenti, spatiilor comerciale, centrelor spa, saloanelor de infrumusetare, birourilor sau altor spatii ce se doresc a fi individualizate in conformitate cu noile tendinte de arhitectura si design.
Oferta Lipicios.ro se adreseaza tuturor celor creativi si inovatori, care doresc sa ofere locuintei atmosfera caracteristica a unui spatiu intim si relaxant! 

De ce Lipicios.ro?

 • Arata ca o pictura! Stickerele decorative lasa impresia unor picturi aplicate peretilor sau oricaror suprafete pe care doresti sa le decorezi!

                                                                  

  • Suntem aici din 2007! Suntem primul magazin de stickere decorative din Romania, iar experienta acumulata in 7 ani de activitate neintrerupta pe piata online, ne recomanda ca fiind un partener de incredere.

  • Suntem aici sa iti raspundem la intrebari! Ne poti suna oricand in timpul programului de lucru pentru a vorbi cu un reprezentant Lipicios.ro. Daca nu iti putem raspunde imediat, ne poti lasa un mesaj pe adresa contact@lipicios.ro si te vom contacta noi in cel mai scurt timp. Suntem disponibili oricand in intervalul Luni - Vineri 10.00 - 18.00 si Sambata 10.00 - 16.00.
  • Onoram comenzile in 48 de ore. Ne luam angajamentul ca stickerele comandate sa ajunga la voi in mai putin de 3 zileDaca sunteti presati de timp, putem expedia coletul astfel incat sa primiti stickerele a doua zi.

  • Avem o multitudine de promotii disponibile pe site, astfel ca poti alege decorul pe care ti-l doresti, la un pret avantajos! Daca vreti sa fii informat prin e-mail cu privire la noutati si reduceri disponibile, inscrie-te la newsletter!
  • Nu vei stii ce deosebit poate fi interiorul tau pana cand nu incerci stickerele Lipicios.ro! Iti poti personaliza cu usurinta locurile preferate din locuinta, biroul sau lucrurile dragi prin alegerea dimensiunii si culorilor care ti se potrivesc. Este atat de usor sa creezi o atmosfera deosebita si un cadru intim si relaxant!
  • Alegem cu atentie materialele din care sunt realizate stickerele pentru perete! Materialele utilizate sunt marca Oracal - import din Germania. Gama 638 este speciala pentru perete si nu afecteaza vopseaua ori suprafata pe care sunt aplicate.
  • Avem grija ca stickerele sa ajunga in deplina siguranta la destinatie! Ambalarea se realizeaza in cutii/tuburi de carton pentru a proteja stickerele pe parcursul livrarii.