Aceasta pagina a fost creata pentru a reprezenta suportul informativ pentru toti cei care au beneficiat de oferta realizata impreuna cu Zumzi.

Oferta pusa la dispozitie faciliteaza achizitionarea stickerului Mesaj pentru acasa la  pretul promotional de 75 lei!

Conform termenilor campaniei, la achizitionarea unor produse suplimentare, in valoare de minim 100 lei, costul livrarii aferent intregii comenzi, va fi suportat de Lipicios.ro. In caz contrar, se va aplica o taxa de livrare de 20 lei.


ATENTIE! Dupa ce ati achizitionat de stickerul Mesaj pentru acasa prin intermediul formularului de comanda de pe site-ul Zumzi, veti primi din partea Lipicios.ro un e-mail de confirmare a comenzii, prin intermediul caruia veti putea adauga comenzii initiale si alte stickere de pe site-ul nostru.

Momentan nu avem un magazin propriu, iar stickerele nu se pot ridica personal, livrarea realizandu-se prin curier.

In cazul in care este necesara discutarea unor detalii suplimentare, un reprezentat Lipicios.ro va va contacta in timp util.
Daca doriti sa va informam cu privire la reduceri, promotii, noutati ale magazinului Lipicios.ro, nu ezitati sa va inscrieti adresa de email in categoria "Newsletter" prezenta in partea stanga a paginii, pentru a primi vesti de la noi!
Pentru orice intrebari sau nelamuriri, va stam la dispozitie prin intermediul paginii de contact din cadrul site-ului, sau telefonic la numarul 0726.985.951.
Mai jos, veti gasi o colectie a celor mai apreciate modele de stickere decorative!